Werk met mij

Je kunt op 2 manieren met mij werken:


1. Lezing Je Hormonen en de overgang de baas worden, een lezing over de overgang en vitaliteit van de 40+/50+ vrouw

Wil je Renske van Gunst boeken voor een lezing over 'Je Hormonen en de Overgang de baas worden'? Stuur dan een mailtje naar info@belladonnacompany.nl.

Tijdens de lezing van circa 2 uur zal Renske aan de hand van wetenschappelijke en eigen inzichten alles vertellen over wat er met je lijf en je hormonen gebeurt rond je 45e.

Natuurlijk kom ik graag bij je op kantoor of bij een vrouwelijke ondernemersvereniging.

Vitaliteit, hormonen, overgang. Fit en vitaal door de overgang. Boek Renske. Zij helpt je met concrete handvatten wat te doen. Ze legt de vinger op:

  • Wat gebeurt er allemaal en hoe kun je fit blijven rond je 50e?
  • Hormonale uitleg (die begint al rond je 40e).
  • Oplossing (bijvoorbeeld je lifestyle aanpassen).

Ook hier geldt ‘Kennis is Macht’. Want je wilt die vitale, productieve vrouw zijn, maar zoals het nu gaat, lukt dat even niet. In deze lezing leg ik uit hoe je weer een prettiger mens voor omgeving, man en kind en ook voor je collega’s kunt worden. Want het zou heel goed kunnen dat je niet leuk meer doet en dat mensen het gevoel hebben dat ze je niet meer kennen.

Neem contact op voor een lezing

2. Persoonlijke coaching om vitaal en vrolijk door de overgang te gaan

Deze optie is voor vrouwen die niet bij een bedrijf werken, misschien zelfstandig werken of gewoon willen weten wat er met hen aan de hand is. Waarom ze zich futloos en somber et cetera voelen en dit willen aanpakken. Denk aan zzp’ers of de vrouw die niet verder komt met haar huisarts en klachten blijft houden. Dit traject beslaat gemiddeld 3 sessies verspreid over een half jaar.

Wat mij betreft een no-brainer want ik weet als geen ander dat je het je als zelfstandige niet kunt permitteren maanden op halve kracht te werken of helmaal uit te vallen. Ik loods je naar een oplossing zodat je snel weer beter in je vel zit en je vitaler voelt.

Neem contact op

Wat levert het op?

  • Minder en korter verzuim van vrouwen van boven de 40.
  • Vrouwen worden minder vaak naar huis gestuurd met een onterechte diagnose van burn-out.
  • Meer begrip en steun op de werkvloer.
  • 40+ vrouwen blijven vol in het bedrijfsleven staan zodat ze hun kennis en kunde kunnen blijven delen.
  • Levensfasebewust beleid voor bedrijven

Waarom je wilt werken met Renske

Na deze lezing en/of persoonlijke coaching zullen vage klachten herkenbaar zijn. De weg naar herstel ook. Met als gevolg minder verzuim. Meetbaar minder verzuim.

Per jaar zijn er namelijk meer dan een miljoen vrouwen in de overgang. Hoog tijd dit uit de taboe of lacherige sfeer te halen.

Verzuim kost een bedrijf veel. Gelukkig is het wel mogelijk weer die leuke en gemotiveerde collega terug te krijgen op de werkvloer.

Onderzoek wijst uit dat een gesprek over de overgang onder gelijkgestemden niet alleen veel dingen verheldert maar ook zorgt voor saamhorigheid en begrip. Je bent immers niet de enige die slecht slaapt en soms niets meer weet na een vergadering. Door er alleen al over te praten zal de sfeer veranderen op de werkvloer.

In de ideale wereld gaat deze informatie niet alleen naar vouwen maar ook naar mannen, want we leven immers samen. Zowel thuis als op de werkvloer. Ook hier zal begrip een voordeel zijn als je slecht hebt geslapen of je gewoon niet oké voelt.

Neem contact met Renske op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die de Bella Donna Company te bieden heeft.

Neem contact op


Wil je eerst weten wie ik ben?

Zou ik zelf ook willen, want je wilt natuurlijk wel een specialist in huis halen.

Wie is Renske